Unirea Sânnicolau Mare câștigă în deplasare și urcă pe locul 2

Unirea Sânnicolau Mare a obținut sâmbătă a cincea victorie în campionat și a trecut pe locul al doilea în seria C a Diviziei A masculine, profitând de înfrângerea Craiovei cu CSM Reșița, bănățenii având un meci mai mult disputat. În partida de la Timișoara, cu CSU Poli, Unirea s-a desprins după un prim sfert de oră echilibrat, a condus cu șase goluri la pauză, gazdele nereușind, în cea de-a doua repriză, să vină mai aproape de 3 goluri.

A fost un meci destul de echilibrat, cei de la Poli au dat o replică foarte bună, mai ales la începutul primei reprize, când ne-au condus. Noi am revenit și n-am mai cedat conducerea până la final, sunt mulțumit de joc, de-acum urmează pregătirile pentru meciul cu Craiova din Cupa României. Jozsef Roosz Suba (antrenor Unirea Sânnicolau Mare)

CSU Poli Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare 20-23 (8-14)

Timișoara: Crețu, Maiorovits – Micle 5, Szentpeteri 3, A. Vuia 2, Mermeze 2, D. Vuia 2, Niță 2, Sonohat 2, Bradea 2, Jurcă, Badea. Antrenor: Radu Bote.

Unirea: Dărăbuț, Hegedus – Roosz Suba 6, Morar 6, Ursu 4, Pascari 3, Drăgănescu 2, Vișan 2, Balog, Cristea, Parasca, Homneac, Coșoi, Perdei. Antrenor: Jozsef Roosz Suba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *