VIDEO / Final încins la Medgidia, în Divizia A masculină / Brașovenii Mihai și Petre, arbitrii dandana

Etapa a XII-a a seriei B din eșalonul secund a programat partida ce a opus cele două echipe favorite la calificarea pentru turneul semifinal. CS Medgidia și CSM Alexandria au oferit o dispută echilibrată, în care oaspeții au condus în majoritatea timpului, însă gazdele au izbutit să egaleze spre final. Alexandria a luat conducerea cu 22-21 cu golul lui Nițu, din minutul 59, iar gazdele au solicitat time-out cu 45 de secunde înainte de final. De aici a început filmul unor decizii tragi-comice ale arbitrilor brașoveni Cristian Mihai și Ovidiu Petre. CS Medgidia a purtat un atac prelungit, însă fără să finalizeze cu șut până în ultima secundă. Cătălin Ion a primit mingea și, în momentul în care a aruncat spre poartă, de la peste 12 metri, s-a auzit sirena de final. Mingea a intrat în poartă, unul din arbitri a ridicat brațul ca și cum ar fi validat golul, însă, în cele din urmă, golul a fost anulat, aceasta fiind, de fapt, și decizia corectă. Cele două bănci tehnice au năvălit în teren, s-au schimbat ”amabilități”, după care arbitrii au luat o decizie șocantă: au decis reluarea jocului pentru încă 5 secunde !!! De ce, numai ei știu, problema e că, în cazul în care timpul de joc nu expirase, golul gazdelor ar fi trebuit validat, iar jocul reluat de la centru. În cele din urmă, Alexandria a câștigat, iar noi vă oferim un video cu finalul partidei pentru a vedea o nevăzută. Urmarea, probabil, la Comisia Centrală Arbitri. În orice caz, înregistrarea oferă o imagine clară asupra celor petrecute miercuri seara, la Medgidia, și a celor implicați în marea dandana.

CS Medgidia – CSM Alexandria 21-22 (10-13)

Medgidia: Vasilescu, Doroftei – Olteanu 5, Stoian 4, Bida 4, Ion 3, Savu 3, Avramescu 1, Cimpu 1, Olar. Antrenori: Ionuț Deli-Iorga, Adrian Georgescu.

Alexandria: Coveianu – Nițu 8, I. Stan 4, A. Stan 3, Bricadireanu 2, Dumitrana 2, Manole 2, Dobrincu 1, Andrei, Ene, Chiș. Antrenor: Liviu Candidatu.

Sursa foto și video: Facebook CS Medgidia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *