Timișoara învinge Focșaniul în primul meci al etapei a XII-a din Liga Zimbrilor

Nicio surpriză la Timișoara, în primul joc al penultimei runde a turului sezonului regulat din Liga Zimbrilor. SCM Poli a învins fără mari probleme pe CSM Focșani, consolidându-și poziția a treia pe care o ocupă în clasament, după ce a condus cu 5 goluri la pauză, iar în repriza secundă s-a desprins și la 9 goluri (30-21, min. 55, 31-22, min. 57). În ultima etapă a turului sezonului, regulat, Timișoara joacă pe terenul liderei CSM București, iar CSM Focșani primește vizita celor de la CSU Suceava.

Felicit echipa din Timișoara, care a jucat mult mai bine, a reușit să speculeze greșelile neforțate pe care le-am făcut, mai ales în prima repriză, când au avut posibilitatea să înscrie câteva goluri ușoare și să intre în posesia mingii în urma unor greșeli elementare. Sunt lucruri care fac parte din joc, le acceptăm și nu ne rămâne decât să muncim mai departe. Am încercat să schimbăm ceva în jocul nostru în momentul în care Timișoara s-a dus la o diferență considerabilă și sunt mulțumit de faptul că am reușit să recuperăm de la minus 9 la minus 4, iar acesta e un lucru bun, la fel ca și faptul că am luptat până la capăt, în ciuda numeroaselor greșeli neforțate pe care le-am făcut. Nu ne rămâne decât să luptăm mai departe pentru celelalte puncte puse în joc. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

SCM Politehnica Timișoara – CSM Focșani 33-29 (14-9)

Timișoara: Tcaciuc – Fenici 7, Sadoveac 6, Milosevic 4, Șania 4, Marjanovic 4, Orbovic 3, Cîmpan 3, Irimescu 2, Păiuș, Furak. Antrenor: Pero Milosevic.

Focșani: Marocico – Pătru 7, Năstase 5, Sladic 3, Țuțu 3, Rață 2, Miroiu 2, Moisă 2, Ragea 2, Hagiu 1, Hrimiuc 1, Mocanu 1, Popovici. Antrenor: Sandu Iacob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.