CSM București pierde la Constanța, după ce a înscris două goluri în ultimul sfert de oră

HC Dobrogea Sud Constanța i-a administrat CSM-ului din București prima înfrângere a sezonului, confirmând forma bună pe care o traversează, întărită și de eliminarea vicecampioanei Suediei din Cupa EHF. De partea cealaltă, echipa pregătită de portughezul Pereira a oferit o contraperformanță mai rar întâlnită, înscriind doar două goluri în ultimele 15 minute ale partidei.

Constănțenii au început mai bine și, în minutul 8, aveau un avantaj de două goluri, 4-2. Pozzer a egalat la 8 în minutul 14, însă gazdele au revenit la 2 goluri avans trei minute mai târziu, 11-9, pentru ca Malinovic să ducă scorul la 14-10 în minutul 20, obligându-l pe Paulo Pereira să ceară time-out. N-a fost cu mare folos, atacul pozițional al bucureștenilor a fost în suferință, apărarea nu a oferit ocazii de contraatac sau faza a doua, iar echipa dobrogeană s-a dus la 6 goluri în minutul 25, 18-12, după golul lui Nikolic. În cele din urmă, gazdele au intrat cu doar trei goluri avans la pauză, oaspeții reușind mai apoi să vină la 2 goluri (17-19, 18-20, 19-21, 20-22). Cu toate acestea, după jumătatea reprizei secunde, CSM-ul a clacat pe faza de atac, nereușind să înscrie timp de mai bine de 14 minute, iar Constanța a obținut o victorie clară, trecând pe prima poziție a clasamentului Ligii Zimbrilor.

HC Dobrogea Sud Constanța – CSM București 30-23 (19-16)

Constanța: Mitrevski, Iancu – Nistor 7, Crnoglavac 6, Malinovic 5, Chikovani 4, Nikolic 3, Buricea 3, Kevic 1, Vujovic 1, Mocanu, Toma, Csog, Susanu, Mladenovic, Markoski. Antrenor: Zvonko Sundovski.

CSMB: Maggaiz, Krupa – Ramba 4, Onyejekwe 4, Mănescu 4, Teixeira 3, Tioumentsev 2, Pozzer 2, Rotaru 1, Sampaio 1, Vrazalic 1, A. Esteki 1, Militaru, Șomlea, Georgievski, Bera. Antrenor: Paulo Pereira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *