Fără cinci jucători de bază, Minaur produce o mare surpriză pe terenul campioanei

Performeră în Champions League, campioana Dinamo București nu pare să-și găsească deloc cadența în competiția internă în ultima perioadă. După înfrângerea suferită luni, la Călărași, echipa bucureșteană n-a izbutit joi să câștige pe teren propriu în fața celor de la Minaur Baia Mare. Lipsiți de aportul a nu mai puțin de cinci jucători accidentați (Csepreghi, Markelau, Mureșan, Marta și Vujdainovic), maramureșenii au condus toată prima repriză, chiar și la 6 goluri, dar au intrat la pauză doar cu un gol avans. Scenariul s-a păstrat și în mitanul secund, doar că Dinamo a reușit să egaleze și chiar să ia conducerea, însă băimărenii au egalat și au obținut un punct important în lupta pentru a prinde un loc de play-off.

Am făcut din nou un meci bun și, dacă eram puțin mai atenți pe final, poate că am fi reușit să și câștigăm. Până la urmă, un punct obținut pe terenul campioanei nu este puțin lucru. Felicitări pentru băieți, este doar munca lor. Este important acum să uităm repede de asta și să ne concentrăm pe ceea ce urmează. Raul Fotonea (antrenor Minaur Baia Mare)

Dinamo București – Minaur Baia Mare 31-31 (15-16)

Dinamo: Heidarirad, Missaoui, Grigoraș – Descat 4, Alouini 4, Komogorov 4, Zulfic 4, Kuduz 4, Negru 3, Gavriloaia 3, Acatrinei 3, Szasz 2, Savenco, Șandru, Mousavi. Antrenor: Constantin Ștefan.

Minaur: Țenghea, Apostu – Brajovic 6, Haiduc 5, Makaria 5, Popescu 5, Căbuț 4, Botea 4, Cristescu 2, Nagy, Pop, Ștefan. Antrenor: Raul Fotonea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *