VIDEO / De ce a fost anulat golul senzațional înscris de Căbuț împotriva campioanei ?

Tânărul internațional al Minaurului, Călin Căbuț, a înscris un gol de senzație în minutul 32 al partidei cu Dinamo, disputată în capitală. Arbitrii Barbu și Badiu (exact, cei care s-au prezentat în altă localitate decât cea unde fuseseră delegați !) au fluierat după aruncarea handbalistului băimărean, însă rămâne neclar motivul… Glumind puțin, o posibilă explicație ar fi că, fiind din Cluj, unde baschetul e la putere, cei doi arbitri au fost bulversați de aruncarea lui Căbuț și au crezut pentru o clipă că au încurcat și sportul, după ce încurcaseră orașele…

O aruncare senzațională efectuată de Calin Cabut care chiar dacă nu a fost înregistrată ca și gol, merită revăzută.

Publicată de CS Minaur Baia Mare pe Joi, 6 Decembrie 2018

Sursa: Facebook CS Minaur

Foto: Facebook CS MInaur – Ovidiu Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.