Activ Plopeni și CSU Reșița s-au calificat în 16-imile Cupei României

Ultimele două partide din faza preliminară a Cupei României la handbal feminin s-au disputat duminică, între echipe din eșalonul al doilea. De fapt, ultimele două clasate din seria B au evoluat în deplasare pe terenul unor echipe din seriile C și D, aflate în lupta pentru calificarea la turneele semifinale.

La Plopeni, Activ a trecut de Danubius Călărași  după un joc relativ echilibrat în prima repriză, însă la capătul unei evoluții care nu l-a mulțumit pe antrenorul Florin Ciupitu.

Nu a fost un joc foarte convingător, deoarece probabil că fetele au intrat în atmosfera de vacanță a sărbătorilor de iarnă. Sunt mulțumit de rezultat, însă nu și de prestație, cu mențiunea că, la acest joc, au fost cooptate în lot și două junioare care încă nu își făcuseră debutul în acest sezon. Florin Ciupitu (antrenor Activ Plopeni)

Activ Plopeni – Danubius Călărași 28-22 (13-9)

Plopeni: Popescu – Șerban 10, Stoica 7, Beșleagă 5, Tăbăcaru 3, Neagu 1, Panaite 1, Petre 1, Papoiu, Mureș, Voiculescu. Antrenor: Florin Ciupitu.

Călărași: Dumitru, Craita – Croitoru 11, Marin 3, Gavrilă 2, Moraru 2, Florea 2, Tuluca 1, Răduțu 1, Stan, Macovei, Hagianu.

În celălat joc disputat duminică, CSU Reșița – Spartac UNEFS București 41-18 (21-4).

Șaisprezecimile de finală ale Cupei României la handbal feminin vor avea loc pe 17 februarie 2019, tragerea la sorți urmând a fi anunțată de Federația Română de Handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *