”Shaggy” antrenează în Divizia A feminină

Fără îndoială că unul din cei mai valoroși și serioși jucători români care activează în Liga Zimbrilor este Florin Dospinescu. Indiferent că a jucat la Piatra Neamț, Suceava, Bacău, Reșița sau Călărași, cel cunoscut și sub apelativul de ”Shaggy” (datorită simpatiei pe care o are pentru cântărețul jamaican) a fost mereu unul din cei mai iubiți jucători, datorită dăruirii cu care s-a pregătit și a evoluat întotdeauna. Recent, i-am descoperit numele pe raportul de joc al unui meci din eșalonul secund feminin, ca oficial al echipei Danubius Călărași, am vrut să verific dacă într-adevăr e vorba de el și așa s-a născut dialogul care urmează.

Rep.: Salut, Florine, ce faci, tu ești antrenorul de la Danubius Călărași feminin sau e doar o coincidență de nume ?

Florin Dospinescu: Eu sunt, mai dau și eu câte o mână de ajutor, atunci când îmi permite timpul. Dar nu sunt încă antrenor, mai am multă pâine de mâncat până acolo.

Rep.: A fost meciul cu Spartac (câștigat de Călărași cu 35-22) primul pe banca tehnică ?

F.D.: Nu, nu a fost chiar primul, am mai stat pe bancă, tot la o victorie. E o echipă mică tânără și ambițioasă. Însă nu victoriile sunt atât de importante acum, ci să văd fetele crescând în valoare, punctele obținute sunt un bonus pentru noi. Normal ca e mai plăcut sa câștigi decât să pierzi dar un grup este o adevărată echipă și la bine și la greu.

Rep.: Am văzut că o ai ca ”elevă” pe soția ta, Bianca…

F.D.: Da, suntem o familie 100% dedicată handbalului.

Rep.: Cum e să stai pe bancă în postura de antrenor ?

F.D.: Deocamdată, sunt la început de drum, principala mea preocupare rămâne cariera de jucător. Fac ceea ce-mi place și mă bucur că am ocazia să împărtășesc și altora din experiența pe care acumulat-o în cei câțiva ”anișori” de handbal pe care-i am în spate. Sigur că lucrul cu fetele e un pic mai dificil, dar, după ce le cunoști pe fiecare în parte, lucrurile devin mai ușoare, la fel și metodele folosite. Acum, mă bucur de moment și vom vedea pe parcurs ce ne mai rezervă viața.

Rep.: Mult succes în tot ce ți-ai propus !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *