Vicecampioana e în cantonament la Cheile Grădiștei / Ovidiu Mihăilă: ”Vrem să scoatem maxim din competițiile interne, dar mai avem nevoie de jucători”

Vicecampioana Steaua București s-a reunit luni, 7 ianuarie, când a plecat în cantonament la Cheile Grădiștei. Antrenorul Ovidiu Mihăilă nu are la dispoziție întregul efectiv, Vujic, Grbovic și Johannson aflându-se la echipele naționale ale țărilor de origine. Steaua va susține la Cheile Grădiștei un joc de verificare cu CSM Vaslui, iar pe 24 ianuarie va juca în SEHA League, pe teren propriu, cu croații de la Nexe Nasice. Pe 30 ianuarie, vicecampionii vor juca în Liga Zimbrilor, în deplasare, pe terenul nou-promovatei CSM Bacău.

Încă nu avem noutăți în lot, ne dorim să completăm lotul, deoarece multitudinea de jocuri care ne așteaptă pune echipa în situația de a nu da randament maxim. Ne dorim să scoatem maxim din competițiile interne în care suntem angrenați, dar vom vedea ce va fi, deoarece înca mai avem probleme de lot, adică jucători accidentați care nu pot ajuta echipa în viitorul apropiat. Sunt convins, însă, că acest grup va rezista și se va bate până la final. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, trebuie ca ei să fie sprijiniți și ajutați cu alți jucători de valoare. Ne va fi greu dacă nu vom aduce niciun jucător, dar sunt optimist. La mulți ani tuturor ! Ovidiu Mihăilă (antrenor Steaua București)

Foto: Facebook Steaua Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.