Demis Grigoraș va juca la Chambery până în 2021 / Ce spun oficialii echipei franceze despre transfer

Clubul francez de primă ligă Chambery Savoie a anunțat transferul internaționalului român Demis Grigoraș  de la echipa maghiară Tatabanya. Interul dreapta originar din Vaslui a semnat cu fosta campioană a Franței până în 2021.

L-am remarcat de anul trecut, când a avut două prestații foarte bune împotriva echipei noastre în fazele preliminare ale Cupei EHF. E un jucător rapid și capabil să facă diferența. E o mare satisfacție pentru noi că am reușit să-l transferăm, dat fiind faptul că el se afla și în atenția unor cluburi din Germania și sunt convins că ne-a ales pentru a continua să învețe și să evolueze în carieră. Laurent Munier (director general Chambery Savoie)

 

Demis Grigoraș e un inter dreapta tânăr și foarte talentat, aflat într-un evident progres. Mai mult atacant decât apărător, deși putem conta pe antrenorul Erick Mathe că îl va face să progreseze și la capitolul defensivă, el are un profil complementar cu al lui Alexandre Tritta. Alegerea lui Demis de a ni se alătura demonstrează atractivitatea campionatului francez  dar și a obiectivelor echipei noastre. Bertrand Gille (director sportiv Chambery Savoie)

Sursa: chamberysavoiehandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.