Evoluție dezamăgitoare și înfrângere severă a Craiovei în Spania

Se vede treaba că echipelor românești nu le priește deloc în deplasare în Cupa EHF în acest început de an. După ce Măgura Cisnădie a fost umilită în Danemarca, SCM Craiova a pierdut la scor în Spania pe terenul celor de la Super Amara Bera Bera, după un meci în care nimic n-a mers în jocul echipei oltene.

Desfășurarea primului sfert de oră nu anunța cu nimic deznodământul partidei, Craiova a început bine și a condus cu 6-3 în minutul 10 și 9-8 în minutul 16. A urmat, din păcate, o perioadă de haos în atacul echipei oltene, care nu a înscris timp de 11 minute, oferindu-le pe tavă gazdelor șansa de a înscrie goluri ușoare, pe contraatac, iar Bera Bera a ajuns la 16-9 în minutul 25, intrând la pauză cu 8 goluri avans, 18-10. Lucrurile au contnuat să meargă prost pentru echipa română și în repriza secundă, iar rezultatul final a consfințit neta superioritate a echipei gazdă.

Super Amara Bera Bera – SCM Craiova 32-21 (18-10)

Bera Bera: Castellanos, Zugarrondo, de Arruda – Arderius Martin 7, Cardoso 5, Arrojeria 4, Etxeberria 4, Gil 3, Teres 3, Menendez 2, Karsten 2, Berasategui 1, Ezkurdia 1, Azurmendi, Camejo, Sans. Antrenor: Imanol Alvarez.

Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Vizitiu 7, Seric 3, Ianăși 3, Tătar 2, Trifunovic 2, Gjeorgjievska 2, Nikolic 1, Fachinello 1, Șelaru, Tănasie, Ion, Colac. Antrenor: Bogdan Burcea.

În etapa următoare, SCM Craiova va juca acasă cu Podravka Koprivnica, vineri, 18 ianuarie, de la ora 19.30.

Foto: Facebook SCM Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *