Craiova își continuă seria neagră: a patra înfrângere consecutivă

SCM Craiova nu reușește să depășească pasa proastă pe care o traversează, suferind vineri seară, pe teren propriu, cea de-a patra înfrângere consecutivă. Deținătoarea Cupei EHF continuă să resimtă absențele importante din lot, având o evoluție slabă în faza de atac, acolo unde experimentata Fachinello, venită în această iarnă de la Cisnădie, nu reușește să aducă plusul pe care toate lumea îl aștepta de la ea.

Craiova a început partida în avantaj, datorită apărării atente și agresive, dar și celor două aruncări de la 7 metri ratate de echipa croată, una dintre acestea fiind apărată de Curmenț. Antrenorul oaspetelor a cerut time-out în minutul 13, la 4-2 pentru Craiova, însă echipa lui Bogdan Burcea a menținut un avans constant de două goluri. În mintul 19, la 7-5, a fost rândul lui Bogdan Burcea să solicite time-out, gazdele au făcut 8-5, au avut atacul de 9-5, l-au ratat, la fel ca și următoarele două atacuri, iar croatele au egalat la 8 în minutul 22. Prima repriză s-a încheiat la egalitate 10-10, după ce cele două echipe au avut procentaje modeste de reușită a șuturilor: 50% Craiova și 42% Podravka.

Oaspetele au început mai bine repriza secundă, iar Milosavljevic a făcut 14-12 pentru Podravka în minutul 37. Carmen Șelaru a egalat la 15, pe contraatac, în minutul 40, însă la atacul următor al croatelor arbitrii au dictat două eliminări în tabăra Craiovei, Gjorgjievska și Seric, cea de-a doua cu mare ușurință. Oaspetele au profitat și s-au desprins la 18-15 în minutul 45, asta și după câteva ratări ale atacului craiovean, care au persistat în următoarele 10 minute, permițând echipei croate să ajungă la 24-19 în minutul 55. Oltencele s-au mai apropiat la două goluri, însă atât, suferind a patra înfrângere consecutivă.

SCM Craiova – Podravka Koprivnica 23-26 (10-10)

Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Ianăși 6, Trifunovic 5, Tătar 4, Șelaru 3, Tănasie 2, Nikolic 2, Fachinello 1, Seric, Gjorgjievska. Antrenor: Bogdan Burcea.

Koprivnica: Risovic – Debelic 7, Ikhneva 4, Milosavljevic 4, Turk 3, Holesova 2, Chigirinova 2, Karlovcan 2, Yezhikava 1, Dzono 1, Milosevic, Zadravec. Antrenor: Zlatko Saracevic.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, în etapa a patra a grupelor, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 15.30, la Koprivnica.

Foto: SCM Craiova Handbal Feminin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *