CSM București pierde la Gyor după o evoluție lamentabilă

Campioana României a pierdut fără drept de apel primul meci din grupele principale ale Champions League, după o prestație foarte slabă. Din nou, apărarea a fost un dezastru, aspect ce persistă de la începutul sezonului,  semn că Djukic nu prea are cu cine face apărare, adică marea campanie de transferări se dovedește a fi fost un fiasco. S-a făcut echipă cu jucătoare ”de atac”, dar, dacă ne uităm doar la postul de pivot, unde Cvijic face figurație, iar Pintea înscrie 9 goluri din 9 aruncări pentru Gyor…

CSM București a avut o primă repriză catastrofală pe faza de apărare, primind nu mai puțin de 22 de goluri, 6 dintre acestea fiind înscrise de Crina Pintea. În atac, campioana României a respirat datorită execuțiilor Andreei Lekic, în timp ce extrema stângă Mehmedovic n-a înscris niciun gol din patru aruncări, dar n-a fost schimbată de Dragan Djukic decât târziu. Gyor s-a desprins la 26-17 în minutul 39, Dragan Djukic a cerut time-out, însă singurul efect a fost că, până la final, diferența n-a mai crescut. A fost un joc în care CSM București nu a arătat deloc ca o echipă cu pretenții de Final Four, cu astfel de evoluții echipa bucureșteană neputând emite pretenții nici la titlul de campioană a României.

Györi Audi ETO KC – CSM București 36-27 (22-15)

Gyor: Leynaud, Grymsbo, Kiss – Pintea 9, Groot 5, Fodor 5, Knedlikova 5, Oftedal 3, Kristiansen 3, Tomori 2, Hansen 2, Afentaler 1, Brattset 1, Bodi, Puhalak. Antrenor: Gabor Danyi.

CSMB: Grubisic, Ungureanu, Ion – Lekic 8, Radicevic 6, Omoregie 4, Lazovic 3, Cvijic 2, Curea 1, Manea 1, Hagman 1, Mehmedovic 1, Bazaliu, Constantinescu, Jacobsen, Udriștoiu. Antrenor: Dragan Djukic.

Foto: Facebook Györi Audi ETO KC

2 comentarii la „CSM București pierde la Gyor după o evoluție lamentabilă

 • 27/01/2019 la 12:00
  Permalink

  Pareati mai echilibrati in comentarii/articole.
  „lamentabila” , „dezastru ” „fiasco” sunt exagerari specifice presei romanesti pusa pe scandal.
  daca Cvijic face „figuratie”, Oana Manea ce face?

  Răspunde
  • 27/01/2019 la 18:24
   Permalink

   Evoluția echipei a generat acele ”exagerări specifice”. La o asemenea înfrângere, cuvintele au fost chiar blânde.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *