Buzăul produce surpriza și învinge Timișoara / Eliodor Voica: ”Am știut să gestionăm foarte bine momentele importante”

Aflată pe penultima poziție în Liga Zimbrilor, HC Buzău e departe de a fi depus armele. Duminică seara, echipa pregătită de Eliodor Voica a învins gruparea care tocmai câștigase în fața campioanei. Buzoienii au fost conduși la pauză, dar au reușit 4 goluri consecutive în debutul reprizei secunde și nu au mai cedat conducerea pe tabelă până la final. Echipa gazdă a avut chiar și 5 goluri avans (22-17, min. 53 și 23-18, min. 55), obținând o victorie uriașă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Ne așteptam să avem un meci dificil, cum de fapt sunt toate meciurile, dar eu cred că Timișoara a venit puțin obosită după meciul pe care l-a avut cu Dinamo și lucrul acesta a contat pentru noi. În plus, cred că azi un aport deosebit a avut Ibrahima Diaw, care a reușit să gestioneze anumite momente importante. Bineînțeles că asta nu înseamnă că îi neglijez pe ceilalți jucători, dimpotrivă, vreau să subliniez că meritul pentru victorie este al întregii echipe. Astăzi, noi am atins niște performanțe la capitolul ”gestionarea unor momente importante” și în apărare, acolo unde am avut foarte multe intervenții bune. Eliodor Voica (antrenor HC Buzău)

HC Buzău – SCM Politehnica Timișoara 25-23 (11-12)

Buzău: Manole, Bobeică – Asoltanei 7, Diaw 5, Grasu 5, Stroe 3, Scarlat 2, Bușecan 2, M. Anton 1, Istrate, Mircescu, Mironescu, Chircă, Olteanu. Antrenor: Eliodor Voica.

Timișoara: Tcaciuc, Varo – Sadoveac 8, Orbovic 4, Pribanic 3, Dragas 2, Marjanovic 2, Cîmpan 2, Fenici 1, Milosevic 1, Păiuș. Antrenor: Pero Milosevic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.