Rapidul câștigă clar derby-ul cu Știința București din Divizia A feminină / Update: ce a declarat antrenorul Rapidului despre derby

Handbalistele de la Rapid București au câștigat duminică, pe teren propriu, derby-ul seriei B din eșalonul secund feminin, și s-au distanțat la 6 puncte de CSU Știința București. Oaspetele s-au aflat la conducere în primul sfert de oră, după care cinci goluri consecutive au adus definitiv echipa giuleșteană în avantaj. Intrate cu 3 goluri avans lapauză, rapidistele s-au desprins la 5 lungimi în primele minute ale mitanului secund, diferență suficientă pentru o victorie fără emoții. În urma acestui rezultat, este  greu de crezut că Rapidul ar mai putea pierde șefia seriei, asta însemnând că la turneul semifinal le va avea ca adversare pe CSM Tîrgu Mureș și ocupantele locurilor 2 din seriile A și C.

A fost un joc mai complicat în primele 15 minute. Mă așteptam să începem mai bine meciul, mai ales că în ultimul fusesem conduși cu 5-0. În rest, cred că am controlat ostilitățile, fiind superiori. Jocul din apărare a funcționat bine, datorită determinării și mobilizării jucătoarelor. Ne-am pregătit tactic foarte bine jocul și nu ne-am lăsat surprinși. Pentru atac, disciplina a fost lucrul pe care am pus accent, încercând să integrăm cât mai bine jucătoarele venite mai curând la echipă. Robert Licu (antrenor Rapid)

Rapid București – CSU Știința București 25-19 (13-10)

Rapid: Nanu 1 gol, Ciaușescu – Trifan 7, Carabulea 6, Horvat 3, Abbara 2, Brătulescu 2, Bazon 2, State 1, Popa 1, Trăilă, Doica, Jipa, Ionescu, Agape, Moraru. Antrenor: Robert Licu.

Știința: Simion, Bălan, Moroianu – Bucă 10, Pîrvu 3, Grigoraș 2, Ilie 1, Drăgan 1, Trufil-Ruje 1, Dumitrache 1, Radu, Moisin, Badea, Popescu, Herciu, Bîță. Antrenor: Sorin Bîrză.

Foto: Facebook Știința București (Sabin Malisevschi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *