Victorie categorică a campioanei CSM București în Germania

CSM București a încheiat prima jumătate a partidelor din grupele principale ale Champions League cu o victorie categorică pe terenul ultimei clasate din grupa a doua. Echipa pregătită de Dragan Djukic a avut ceva probleme doar în primul sfert de oră, după care s-a desprins treptat și a făcut și spectacol în Wiedigsburghalle din Nordhausen. De remarcat forma foarte bună traversată de Radicevic, 13 goluri din 15 aruncări, procentajul de 100% al Iuliei Curea, 6 din 6, dar și pasele de geniu ale Andreei Lekic, într-un joc în care Dragan Djukic a rulat tot lotul pe care-l are la dispoziție. CSM București ocupă locul al doilea în grupă, cu 10 puncte, la 3 puncte în spatele lui Gyor și cu 2 peste Vipers Kristiansand.

Thüringer HC – CSM București 30-38 (12-17)

Thüringer: Krause, Giegerich – Luzumova 12, Schmelzer 4, Sazdovska 4, Bolk 3, Jakubisova 3, Mazzucco 1, Muller 1, Huber 1, Wohlbold 1. Antrenor: Herbert Muller.

CSMB: Grubisic, Ungureanu, Ion – Radicevic 13, Curea 6, Omoregie 6, Lekic 4, Lazovic 3, Manea 2, Constantinescu 1, Bazaliu 1, Udriștoiu 1, Hagman 1, Cvijic, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.