CSM Reșița câștigă clar primul meci oficial al anului / Ilie Vaidasigan: ”Ne-a ajutat ostilitatea tribunei”

Lidera seriei C din Divizia A masculină s-a impus la scor în primul joc oficial din acest an, în deplasarea de la Sânnicolau Mare. Formația pregătită de Ilie Vaidasigan s-a impus categoric la capătul unui joc în care a avut probleme doar în primele 10 minute, obținând cea de-a noua victorie consecutivă în campionat, singura grijă a reșițenilor de-acum încolo fiind pregătirea turneului semifinal.

A fost un meci reușit, prin prisma faptului că, după șase luni de muncă, s-au îmbunătățit simțitor relațiile de joc. De asemenea, din punct de vedere al concentrării, băieții noștri încep să se comporte ca o echipă matură. Ne-a fost dor de meciurile oficiale și asta s-a văzut și mai cred și că ne-a ajutat și ostilitatea tribunei, care, în loc să respecte handbalul și valoarea, ne-au ațâțat în permanență, iar băieții s-au adunat și i-au pedepsit. Remarc și integrarea rapidă a lui Mledenciu și Bahan în jocul nostru. Ilie Vaidasigan (antrenor CSM Reșița)

 

Am pierdut la capătul unui joc bun al celor de la Reșița. I-am condus la început, însă până la pauză au avut 6 goluri avans. În repriza a doua ne-am revenit în primele minute, însă, după 2-3 greșeli individuale, am primit ușor goluri pe contraatac și faza a doua. Din păcate, fiul meu Ralph nu a putut juca din cauza unei răceli și s-a văzut la noi lipsa aruncătorului de afară. Jozsef Roosz-Suba (antrenor Unirea Sânnicolau Mare)

Unirea Sânnicolau Mare – CSM Reșița 23-32 (10-16)

Unirea: Dărăbuț, Hegeduș – Gabor 7, Pascari 4, Balog 4, Morar 3, Ungureanu 3, Mutu 2, Heler, Becker, Homneac, Vișan, Cosoi, Drăgănescu. Antrenor: Jozsef Roosz-Suba.

Reșița: Simulescu, Vuiță – Starchenko 11, Vulpe 4, M. Negru 4, Rohozneanu 3, Bărbuș 3, Bahan 2, Mledenciu 2, Daia 2, Belchite 1, Kirsch 1, Radosavlevici, Boriceanu, Racoceanu. Antrenor: Ilie Vaidasigan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *