Steaua obține o victorie mare pe terenul lui CSM București

Cu un lot restrâns numeric, dar cu o dorință mai mare decât a adversarei, vicecampioana Steaua a reușit o mică surpriză, impunându-se miercuri seara pe terenul fostei lidere, neînvinsă pe teren propriu până la acest joc. După un început relativ echilibrat de partidă, CSM-ul a reușit să se desprindă la 8-5 în minutul 16, după un contraatac valorificat de Georgievski. Zece minute mai târziu, Steaua a egalat la 11 prin Aslanian, beneficiind și de câteva intervenții ale lui Babasafari, pentru ca, în minutul 27, Grbovic să aducă echipa vicecampioană în avantaj, obligându-l pe Paulo Pereira să ceară time-out. A urmat un 7 metri apărat de Babasafari la Bera, Georgievski a egalat pe contraatac, însă Steaua a intrat în avantaj la pauză după un gol senzațional al lui Vegar, care a trimis la vinclu dintr-un unghi dificil, de la 9 metri.

Pe fondul unor greșeli ofensive ale steliștilor, CSM-ul a marcat de 4 ori la rând în primele 5 minute ale reprizei secunde, interval în care Ovidiu Mihăilă a primit și un cartonaș galben pentru proteste la deciziile arbitrilor. Steaua a revenit din nou și a egalat la 19 în minutul 46, cu un gol de generic al lui Vujic,  după care Vegar a adus echipa militară în avantaj cu o aruncare de afară. După o intervenție a lui Babasafari la Militaru în situație de unu la unu, Aslanian a dus scorul la 23-21 pentru Steaua în minutul 52, iar Johannson a făcut 25-22 în minutul 55. Steliștii au gestionat foarte bine finalul de meci, obținând o victorie meritată, administrându-i CSM-ului prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

CSM București – Steaua București 25-28 (12-13)

CSM: Krupa, Lazăr – Teixeira 5, Georgievski 5, Onyejekwe 4, Rotaru 4, Mănescu 3, Pozzer 2, Sampaio 1, S. Esteki 1, Ramba, Militaru, Tioumentsev, Bera. Antrenor: Paulo Pereira.

Steaua: Babasafari, Merlă – Grbovic 7, Vegar 6, Florea 5, Aslanian 4, Johannson 2, Georgescu 2, Vujic 2, Răpciugă, Constantina. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Foto: Facebook Steaua Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *