Prestație neconvingătoare a campioanei înaintea meciului cu Gyor

Conform așteptărilor, CSM București a câștigat marți seara partida disputată pe teren propriu cu Dunărea Brăila, contând pentru etapa a 17-a a Ligii Florilor. În afara absențelor de lungă durată deja cunoscute, Dragan Djukic nu a contat nici pe Lekic și Mehmedovic, iar campioana a avut destul de mult de furcă în fața unei formații aflate în creștere de formă. Iar dacă până acum CSM-ul a avut multe probleme defensive, în partida cu Brăila echipa bucureșteană a comis nenumărate greșeli neforțate în faza de atac, astfel că scorul era egal cu 10 minute înainte de finalul jocului și nu mult a lipsit să asistăm la un final similar celui din meciul cu Buzăul, câștigat în ultimele secunde. Dar, cum niciun meci nu seamănă cu altul, să sperăm că formația campioană va arăta cu totul altfel în marele meci de sâmbătă cu Gyor.

CSM București – Dunărea Brăila 25-23 (15-12)

CSMB: Ungureanu, Ion, Grubisic – Constantinescu 9, Radicevic 5, Lazovic 4, Curea 2, Omoregie 2, Udriștoiu 1, Manea 1, Bazaliu 1, Jacobsen, Cijic, Hagman, Marin. Antrenor: Dragan Djukic.

Brăila: Razum, Dobre – Vătu 11, Safta 3, Dache 3, Munteanu 2, Tudor 2, Preda 1, Axinte 1, Gheorghe, Berescu, Krnic, Manea, Shutska. Antrenor: Aurelian Roșca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *