Corona Braşov câștigă restanța cu Cisnădie și urcă pe podium

Corona Brașov a câștigat miercuri partida restantă din etapa a XII-a a Ligii Florilor, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie, urcând pe poziția a treia a clasamentului. După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate, gazdele, având din nou în Sorina Tîrcă cea mai bună marcatoare, s-au desprins în mitanul secund, izbutind un succes datorită căruia au depășit în clasament adversara de miercuri seara.

Am făcut un meci foarte bun. Măgura Cisnădie este o echipă cu mare experiență, cu jucătoare valoroase. Important este rezultatul final. Nu înțeleg de ce suporterii noștri nu au răbdare. Ar trebui să aibă mai multă încredere în echipă și să le încurajeze pe fete. Pivotul lor a fost greu de ținut. Am văzut însă unde a fost greșeala și am reușit să o corectăm în partea a doua. Sunt mulțumit de atitudinea jucătoarelor. E important ca echipa să reacționeze la stres, la presiune și mă bucur că fetele au reușit asta. Nu mă gândesc la clasament, la locul trei. Vreau să luăm meci cu meci, să avem încredere și sunt convins că putem face o figură frumoasă. Urmează Bistrița, un nou meci greu. Mesajul meu este să aveți încredere în Corona. Ne vom bate. Nu cred că este un atu faptul că avem pe teren propriu toate meciurile cu rivalele din lupta pentru locul 3. Presiunea e mult mai mare acasă. E presiunea publicului, este dorința mare de victorie. Sper să nu ne îngroape. Nu e ușor”, a declarat antrenorul echipei brașovene, Ion Crăciun, citat de site-ul mytex.ro.

Corona Braşov – Măgura Cisnădie 29-26 (15-15)

Brașov: Popescu, Timoshenkova – Tîrcă 9, Dmitrovic 7, Buceschi 6, Neagu 4, Chiricuță 1, Vetkova 1, Ciolan 1, Agrigoroaei, Pătuleanu, Tiron, Lopătaru, Berbece. Antrenor: Ion Crăciun.

Cisnădie: Voicu, Moreschi – Apetrei 10, Țiplea 7, Moldovan 3, Gatzel 3, Araujo 2, Da Silva 1, Boljevic, Tomescu, Hoha. Antrenor: Alexandru Weber.

Foto: Facebook ASC Corona Brașov Official

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *