CSM București egalează la Turda în ultima secundă, Constanța învinge fără probleme Suceava

Meci dramatic la Turda, în etapa a 20-a a Ligii Zimbrilor, în derby-ul rundei, cu două goluri înscrise în ultimele 10 secunde ale partidei. CSM București a condus în majoritatea timpului în prima repriză, dar Turda a revenit și la pauză s-a intrat la egalitate. Repriza secundă a fost încrâncenată, cu puține goluri și cu evoluții foarte bune ale portarilor, cu un plus în dreptul lui Jakub Krupa. După ce au avut 14-11 în minutul 38, oaspeții n-au mai înscris timp de mai bine de 10 minute, Potaissa preluând conducerea, 16-14 în minutul 48. Tioumentsev a egalat la 18 în minutul 56, cele două formații intrând la egalitate în ultimul minut. Szoke a marcat pentru gazde cu 10 secunde înainte de final, după o fază la care bucureștenii au solicitat pași, apoi Paulo Pereira a cerut time-out. În cele 9 secunde rămase din joc, CSM-ul a construit un atac finalizat cu o pasă la pivotul Pozzer, care a egalat în ultima secundă.

Potaissa Turda – CSM București 19-19 (10-10)

Potaissa: Irimuș, Szopka – Szoke 5, Ghiță 4, Cîntec 3, Pavel 2, Thalmaier 1, Lazăr 1, Iancu 1, Ignat 1, Savic 1, I. Rotaru, Talas, Pop. Antrenor: Horațiu Gal.

CSMB: Krupa – Tioumentsev 6, Onyejekwe 5, Teixeira 3, Georgievski 3, A. Rotaru 1, Pozzer 1, Ramba, Militaru, S. Esteki, Mănescu, Vrazalic. Antrenor: Paulo Pereira.

La Constanța, HC Dobrogea Sud n-a avut  probleme în partida cu CSU Suceava. Meciul a fost echilibrat doar în primul sfert de oră, apoi gazdele s-au desprins la 12-5 în minutul 22, au intrat cu 8 goluri avans la pauză și s-au impus în final la o diferență confortabilă, păstrându-și fotoliul de lideri.

HC Dobrogea Sud Constanța – CSU Suceava 29-19 (16-8)

Constanța: Mitrevski, Iancu – Crnoglavac 6, Chikovani 6, Nikolic 4, Kevic 4, Nistor 3, Csog 2, Andrei 2, Vujovic 1, Malinovic 1, Cutura, Mocanu, Toma, Ignat, Markoski. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Suceava: Erhan, Andrei, Duman – Olariu 4, Ciubotariu 3, Dragnea 3, Oancea 2, Golubovic 2, Ionescu 1, Adomnicăi 1, Burlacu 1, Sandu 1, Baican 1, Tîrzioru, Lakovic, Costea. Antrenor: Adrian Chiruț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *