CSM București anunță 8 transferuri

Clubul CSM București s-a decis să dea publicității transferurile pentru sezonul viitor, într-un comunicat emis vineri.

CSM Bucuresti anunta un sezon incendiar, la cel mai inalt nivel de performanta. Asa cum si-a obisnuit pana acum fanii, campioana Romaniei la handbal feminin se va prezenta la inceput de sezon cu o echipa de top, care isi doreste victoria. Conducerea clubului Primariei Capitalei a făcut pași importanți pentru sezonul care urmează.

Nu mai puțin de opt jucătoare de top, ”nume grele” ale handbalului mondial, vor veni în lotul ”tigroaicelor” începând cu 1 iulie 2019, iar alte trei componente ale formației bucureștene au semnat prelungirea contractelor deja existente.

Denisa Dedu, Crina Pintea, Gabriela Perianu, Laura Chiper, Nora Mork, Andrea Klikovac, Linnea Torstensson și Carmen Martin vor face parte din formația Clubului Sportiv Municipal din București din această vară, iar Iulia Curea (actualul căpitan al campioanei României, câștigătoare a Ligii Campionilor în 2016), Elizabeth Omoregie ( de trei ori campioană a Sloveniei) și Dragana Cvijic (de două ori câștigătoare a Ligii Campionilor) merg și ele mai departe alături de echipă. Comunicat CSM București 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *