HC Dobrogea Sud obține o victorie importantă în Spania și rămâne în cursa pentru sferturi

HC Dobrogea Sud avea nevoie duminică de o victorie în Spania, la Cuenca, pentru a rămâne în cărțile calificării în sferturile de finală ale Cupei EHF. În condițiile în care FC Porto învinsese sâmbătă pe Holstebro, Constanța trebuia să câștige pentru a trece pe locul al doilea în grupă. Și acest lucru s-a întâmplat, după două reprize încheiate cu scoruri identice, 14-13 pentru echipa română. Gazdele conduceau cu 24-22 în minutul 54, după care constănțenii au marcat 4 goluri consecutive pentru ca, la 27-26 pentru Dobrogea Sud, cu 21 de secunde înainte de final, veteranul Dalibor Cutura să înscrie golul care a parafat un succes important al echipei pregătite de Zvonko Sundovski. După 4 etape disputate în grupa C, FC Porto conduce în clasament cu 8 puncte, urmată de HC Dobrogea Sud cu 4 puncte, TTH Holstebro și Liberbank Cuenca, ambele cu câte 2 puncte. În runda următoare, constănțenii au un nou meci de care pe care, pe teren propriu, împotriva danezilor de la Holstebro, pe 23 martie, de la ora 18.

Liberbank Cuenca – HC Dobrogea Sud Constanța 26-28 (13-14)

Cuenca: Marciel – Dutra Ferreira 4, Rio 4, Montoro 3, Alves Ponciano 3, Doldan 2, Suarez 2, Baronetto 2, Moscariello 2, Mendoza 1, Nolasco 1, Eskericic 1, Lopez Garcia 1. Antrenor: Lidio Jimenez.

Constanța: Mitrevski – Toma 6, Malinovic 6, Crnoglavac 4, Kevic 3, Vujovic 3, Cutura 2, Nistor 1, Nikolic 1, Buricea 1, Markoski 1, Mocanu, Csog, Chikovani. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanța (Daniel Ivan)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *