Foto-video / CSM Bacău pierde pentru a opta oară acasă, iar publicul își pierde răbdarea

Meci special miercuri seara, în Sala Sporturilor din Bacău, acolo unde echipa oaspete a avut în lot nu mai puțin de 7 jucători ce au evoluat în trecut în municipiul de pe Bistrița. N-a fost ,însă, loc de politețuri, ba dimpotrivă, s-a sărit și calul în duelurile unu la unu, Dragoș Hanțaru, de exemplu, fiind bumbăcit serios, neregulamentar și total lipsit de fair-play de către unul din foștii coechipieri. De altfel, oaspeții au acuzat larghețea cu care arbitrii Barbu și Manafu au tratat prestația defensivă a gazdelor. Iar de supărare, ”musiu” Bebeshko, plătit regește din bani publici, a refuzat să dea declarații, pe motiv că ”doar nu mă puteți obliga”. Profesionist, nu ?

În ceea ce privește jocul, băcăuanii au arătat mult mai multă determinare decât altădată, dar au avut un mare handicap – poarta. În prima repriză, Freiwald și Tamaș n-au apărat nicio minge, iar Crăciunescu a fost ignorat cu obstinație de Eden Hairi, fiind introdus în ultimele 5 minute, când, ce să vezi?, a avut 2 intervenții. Băcăuanii au avut o primă repriză bună, în care ar fi putut să se desprindă la două goluri la un moment dat, însă au ratat două contraatacuri consecutive, apărate de Șelaru. În repriza secundă, gazdele n-au putut decât să țină aproape de călărășeni timp de vreun sfert de oră, după care au reapărut greșelile tehnice devenite tradiționale (explicate la conferința de presă de Mihai Cotinghiu), care au adus victoria Dunării. Publicul băcăuan pare să-și fi pierdut răbdarea, la final s-a cerut demisia lui Eden Hairi, cel care a fost adeseori neinspirat la schimbări.

CSM Bacău – Dunărea Călărași 27-31 (13-14)

Bacău: Freiwald, Tamaș, Crăciunescu – Drăgan 7, M. Cotinghiu 4, Gal 4, Sadovyi 3, Tărîță 3, G. Cotinghiu 3, Juverdianu 1, Maksimov 1, Păunică 1, Bologa, Păunescu, Tudorancea. Antrenor: Eden Hairi.

Călărași: Șelaru, Rusu – G. Bujor 7, Hanțaru 6, Radojkovic 5, Dospinescu 4, Pejovic 3, Soare 2, Dumitriu 2, Vartic 1, Fotache 1, Broască, Gurkovsky. Antrenor: Serhyi Bebeshko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.