CSM București câștigă derby-ul cu Dinamo și revine pe locul 2

Învinsă clar în urmă cu trei săptămâni de echipa campioană (28-20), CSM București s-a revanșat miercuri seara, în derby-ul etapei a 21-a din Liga Zimbrilor. Partida a avut parte de mult suspans și de numeroase răsturnări de scor, fiind decisă în ultimul minut. CSM-ul a început mai bine, a condus cu 8-3 în minutul 16, dar Dinamo a revenit și la pauză s-a intrat la egalitate. Campioana a luat conducerea în primele 10 minute ale mitanului secund, însă echipa gazdă a revenit în avantaj (17-15) după 4 goluri consecutive înscrise între minutele 37 și 42. Dinamo a egalat de 3 ori în ultimele 5 minute, însă Vrazalic a înscris golul victoriei în ultimul minut, readucându-și echipa pe poziția a doua a clasamentului.

CSM București – Dinamo București 24-23 (10-10)

CSMB: Krupa, Lazăr – Teixeira 5, Tioumentsev 5, Vrazalic 4, Sampaio 3, Mănescu 3, Ramba 1, Georgievski 1, Onyejekwe 1, Pozzer 1, Militaru, Rotaru. Antrenor: Paulo Pereira.

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Alouini 6, Bannour 5, Descat 4, Negru 3, Komogorov 2, Kuduz 2, Zulfic 1, Savenco, Szasz, Mousavi, Gavriloaia, Șandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.