CSM București câștigă derby-ul cu Dinamo și revine pe locul 2

Învinsă clar în urmă cu trei săptămâni de echipa campioană (28-20), CSM București s-a revanșat miercuri seara, în derby-ul etapei a 21-a din Liga Zimbrilor. Partida a avut parte de mult suspans și de numeroase răsturnări de scor, fiind decisă în ultimul minut. CSM-ul a început mai bine, a condus cu 8-3 în minutul 16, dar Dinamo a revenit și la pauză s-a intrat la egalitate. Campioana a luat conducerea în primele 10 minute ale mitanului secund, însă echipa gazdă a revenit în avantaj (17-15) după 4 goluri consecutive înscrise între minutele 37 și 42. Dinamo a egalat de 3 ori în ultimele 5 minute, însă Vrazalic a înscris golul victoriei în ultimul minut, readucându-și echipa pe poziția a doua a clasamentului.

CSM București – Dinamo București 24-23 (10-10)

CSMB: Krupa, Lazăr – Teixeira 5, Tioumentsev 5, Vrazalic 4, Sampaio 3, Mănescu 3, Ramba 1, Georgievski 1, Onyejekwe 1, Pozzer 1, Militaru, Rotaru. Antrenor: Paulo Pereira.

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Alouini 6, Bannour 5, Descat 4, Negru 3, Komogorov 2, Kuduz 2, Zulfic 1, Savenco, Szasz, Mousavi, Gavriloaia, Șandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *