Steaua se califică în finala Cupei României după un final pe muchie de cuțit / Declarațiile antrenorilor principali

Începută cu 90 de minute întârziere din cauza dezastrului organizatoric soldat, din fericire, doar cu o sperietură a câtorva sute de spectatori, semifinala dintre Steaua și Dinamo a fost una plină de suspans și nu mult a lipsit să asistăm și la o încăierare în teren.

După un început echilibrat, steliștii au reușit să se desprindă la 6 goluri, pe fondul unei evoluții excelente a portarului Babasafari. După intrarea lui Grigoraș în poarta campioanei, Dinamo a redus la 3 goluri ecartul până la pauză. Diferența s-a menținut în primul sfert de oră al mitanului secund, după care dinamoviștii au egalat la 25 în minutul 56. Georgescu a marcat pentru 26-25 în minutul 59, Steaua a avut atacul în ultimul minut dar nu a reușit să finalizeze, iar Dinamo a avut 7 secunde pentru a duce meciul în prelungiri. Kuduz a aruncat din lateral dreapta, însă nu a reușit să-l învingă pe omul meciului, Mohsen Babasafari, iar Steaua va juca duminică finala mare cu Timișoara.

Steaua București – Dinamo București 26-25 (15-12)

Steaua: Babasafari – Florea 10, Aslanian 5, Vegar 4, Georgescu 3, Grbovic 3, Vujic 1, Johannson, Răpciugă. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Dinamo: Missaoui, Grigoraș – Descat 6, Alouini 4, Kuduz 4, Szasz 3, Savenco 2, Bannour 1, Gavriloaia 1, Șandru 1, Acatrinei 1, Zulfic 1, Mousavi 1, Komogorov. Antrenor: Constantin Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *