Buzăul pierde la limită acasă cu CSM București / Eliodor Voica: ”Am jucat de multe ori de la egal la egal cu un adversar mai valoros”

Meci foarte strâns la Buzău, acolo unde nou-promovata pregătită de Eliodor Voica a fost la un pas de o mare surpriză în fața unei dintre favoritele la câștigarea campionatului. Buzoienii au făcut o primă repriză foarte bună, au avut în multe momente 3 goluri avans, însă au terminat primele 30 de minute cu avantaj minim. În repriza secundă, bucureștenii au revenit și au luat conducerea cu 19-18 în minutul 40, apoi gazdele au avut 21-20 cu 10 minute înainte de final, dar CSM-ul a avut un finiș mai bun și s-a impus la limită, consolidându-și locul al doilea în clasament.

A fost un meci care putea fi deschis oricărui rezultat, prin prisma faptului că CSM-ul n-a beneficiat de aportul tuturor jucătorilor. Mai mult decât atât, noi am avut o primă repriză bună, după care, în repriza a doua, am avut mai multe ezitări inclusiv pe fondul lipsei de experiență a unor jucători ai noștri, fără ca asta să fie o scuză. Cert este că a fost un meci care, dintr-un anumit unghi, ar trebui să ne bucure, pentru că am jucat, totuși, în multe momente, de la egal la egal cu una din cele mai bune echipe ale campionatului nostru, însă asta nu înseamnă că trebuie să ne culcăm pe-o ureche. În altă ordine de idei, CSM-ul și-a adjudecat victoria datorită plusului de experiență și a valoriii individuale superioare a multor jucători. Ca o concluzie, eu zic că a fost un meci bun al campionatului nostru, la capătul căruia putem felicita ambele echipe, chiar dacă noi am pierdut. Eliodor Voica (antrenor HC Buzău)

HC Buzău – CSM București 23-24 (15-14)

Buzău: Bobeică – Mironescu 6, Stroe 6, Anton 3, Istrate 2, Grasu 2, Diaw 2, Asoltanei 1, Chircă 1, Mircescu, Tudorache, Burlacu, Scarlat. Antrenor: Eliodor Voica.

CSMB: Krupa, Maggaiz – S. Esteki 6, Pozzer 4, Onyejekwe 3, Vrazalic 3, Ramba 2, Teixeira 2, Sampaio 2, Militaru 1, Bera 1, Tioumentsev, Mănescu. Antrenor: Paulo Pereira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.