CSM București câștigă în cupă la Timișoara după o primă repriză slabă

Cel mai dezechilibrat joc al optimilor de finală ale Cupei României s-a disputat sâmbătă la Timișoara, acolo unde campioana en-titre a evoluat împotriva ultimei clasate din seria D a eșalonului secund feminin. Dragan Djukic le-a trimis la începutul partidei în teren pe Ion, Hagman, Udriștoiu, Bazaliu, Marin, Constantinescu și Manea, iar prima repriză a avut o evoluție a scorului halucinantă. Gazdele au condus cu 2-0, 4-3 și 5-4, CSM-ul a preluat apoi conducerea cu 7-5, dar Timișoara a revenit și a făcut 8-7. De la 11-8 pentru campioană, echipa bănățeană a egalat la 14 în minutul 24, pentru ca oaspetele să intre la pauză cu un avans de 4 goluri. Așadar, o primă repriză în care CSM București a jucat în foarte multe momente de la egal la egal cu o echipă care a câștigat 2 din 17 partide disputate în eșalonul secund. Echipa bucureșteană a început în forță repriza secundă, iar în primul sfert de oră s-a înregistrat un parțial de 11-1 pentru oaspete, care s-au impus în cele din urmă la pas.

CSU Vest Timișoara – CSM București 21-38 (15-19)

Timișoara: Brînzan, Racar – Bojan 7, Senciuc 3, Istrate 3, Sîrbu 3, Biro 1, Șunei 1, Marin 1, Popan 1, Voicu 1, Dobre, Sîngiorzan, Jurvale, Bobu. Antrenor: Sorinel Voicu.

CSMB: Ion, Ungureanu – Udriștoiu 14, Constantinescu 4, Lazovic 4, Curea 3, Marin 3, Manea 3, Hagman 3, Bazaliu 2, Jacobsen 1, Omoregie 1. Antrenor: Dragan Djukic.

Un comentariu la „CSM București câștigă în cupă la Timișoara după o primă repriză slabă

  • 17/03/2019 la 16:41
    Permalink

    Vai dar laura nu a avut 54 de interventii bune? Rectificati articolul! Altfel nu mai joaca si csm nu va avea poarta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.