Odorheiul învinge Oradea, iar lupta pentru calificarea la turneul semifinal rămâne deschisă

Etapa a șaisprezecea din seria D a Diviziei A la handbal masculin a programat un meci important în lupta pentru locul 2, între Szejke Odorhei și CSM Oradea. Aflați la 4 puncte în urma orădenilor, harghitenii aveau nevoie de victorie pentru a mai spera la turneul semifinal, echipa pregătită de Lorant Sipos reușind să se impună. În celelalte două meciuri ale etapei, Sighișoara a învins ”satelitul” lui Minaur, iar ”satelitul” Potaissei a câștigat la limită la Sibiu.

Szejke Odorheiu Secuiesc – CSM Oradea 35-30 (17-11)

Odorhei: S. Orban, Jobb – Komporaly 6, Tăuțean 6, Konya 5, Buguleț 4, Szasz 3, Fekete 3, L. Orban 3, Pal 2, Lorinczi 1, Jere 1, Daninfeld 1, Kopacz, Gaspar, Lazar. Antrenor: Lorant Sipos.

Oradea: Duma, Marchiș, Ene – Munea 11, Radu 6, Bondor 5, Cîrchea 4, Pomian 2, Crăciun 2, Szilagyi, Mihăiescu. Antrenor: George Tăutu.

După un meci bun făcut la Sibiu, la Odorhei nu am reușit să colaborăm foarte bine în apărare, ceea ce a generat un joc slab făcut de noi în defensivă, astfel că am intrat la pauză cu 6 goluri minus. În repriza secundă ne-am mobilizat și am adus un plus în apărare, ceea ce ne-a dat încredere în atac. A fost o repriză mai bună pentru noi, am câștigat-o la un gol, doar că rezultatul final nu ne ajută să scoatem în evidență jocul bun din ultimele 30 de minute. În continuare, credem în șansa noastră de a ajunge la turneul semifinal. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

HC Sibiu – Potaissa II Turda 35-36 (16-18)

Sibiu: Șofronici, Novacovschi, Giurcoiu – Pasere 12, Blaga 7, Fl. Ramba 5, Căpățînă 4, Micloș 4, David 2, Giurgiu 1, Dobre, Boica. Antrenor: Matei Damian.

Turda: Fleșer, Bob – Laslo 13, Pințoiu 7, R. Pop 7, D. Pop 5, Ghivil 3, Barta 1, Negrea. Antrenor: Ionuț Ștef.

CSM Sighișoara – Minaur II Baia Mare 33-27 (16-13)

Foto: kezilabda.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *