România umilită de Danemarca la Golden League

Ceea ce a început prost, cu o înfrângere la 10 goluri cu Franța, și a continuat ceva mai bine, cu un eșec rezonabil împotriva Norvegiei, s-a încheiat catastrofal. România a fost învinsă la o diferență umilitoare de Danemarca în utlima zi a turneului Golden League, terminând competiția cu trei înfrângeri și cu o medie de 32 de goluri primite pe meci. Ca și în precedentele partide, Ambros Martin a rulat tot lotul încă din prima repriză, iar naționala României a avut mari probleme pe faza defensivă, unde nu a recuperat mingi care să ofere ocazii pentru goluri ușoare. Nici în atac lucrurile n-au strălucit, naționala noastră a contat, ca de obicei, pe jocul cu pivoții și cu extrema stângă și mai puțin pe aruncările de la distanță. După ce a intrat cu două goluri avans la pauză, Danemarca s-a desprins la 23-16 în minutul 40, pe fondul numeroaselor erori din atacul României. Martin Ambros a cerut time-out, iar camerele TV au surprins-o pe Yulia Dumanska având lacrimi în ochi. Danezele au continuat să zburde în fața unor adversare apatice, iar tehnicianul spaniol al reprezentativei noastre a cerut un nou time-out după 7 minute, la 18-28, însă partida s-a încheiat cu o victorie zdrobitoare a echipei nordice.

Danemarca – România 36-23 (15-13)

Danemarca: Milling, Kristensen – S. Jorgensen 5, Haugsted 5, Iversen 4, Pedersen 3, Hylleberg 3, Offendal 3, Burgaard 3, Heindahl 2, K. Jorgensen 2, Hojlund 2, Kristiansen 1, Nielsen 1, Grigel 1, Hansen 1. Antrenor: Klavs Bruun Jørgensen.

România: Dedu, Dumanska – Ostase 5, Pintea 4, Dincă 3, Perianu 2, Laslo 2, Zamfirescu 2, Seraficeanu 2, Polocoșer 1, Boian 1, Constantinescu 1, Băcăoanu, Bucur, Popa, Pristăvița. Antrenor: Ambros Martin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *