Oradea pierde din nou cu ”satelitul” lui Minaur, Sighișoara se impune la Sibiu

Rezultat surprinzător la Oradea, în etapa a 17-a din seria D a Diviziei A de handbal masculin, acolo unde CSM-ul din localitate a pierdut din nou în fața echipei secunde a Minaurului, diminuându-și drastic șansele de calificare la turneul semifinal. Depășiți în clasament de Szejke Odorhei, orădenii aveau nevoie de victorie pentru a reveni pe locul al doilea, însă, după ce au condus cu 4 goluri la pauză, elevii lui George Tăutu au avut un final de joc slab, pierzând la limită în fața maramureșenilor.

Din păcate, cel mai slab meci din acest campionat ne-a adus o înfrângere care ne-a scăzut șansele de a participa la turneul semifinal.  A fost un final de meci pe care nu l-am controlat deloc și, mai mult decât atât, nu am dat dovadă de maturitate. Sunt dezamăgit de modul cum am tratat acest joc. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

CSM Oradea – Minaur II Baia Mare 33-34 (20-16)

Oradea: Duma 1 gol, Marchiș, Ene – Munea 11, Cîrchea 8, Pomian 4, Crăciun 4, Radu 2, Bondor 2, Mihăilescu 1, Bandi. Antrenor: George Tăutu.

Baia Mare: Bledea, Derzsi – Dobra 9, Szabo 7, Crainic 5, Teodorescu 5, Yashan 5, Adoreanu 1, Oargă 1, Armaș 1, Bobolog. Antrenor: Florin Mironescu.

CSM Sighișoara a câștigat la Sibiu și e aproape imposibil să mai piardă primul loc în serie, în condițiile în care e la 7 puncte de locul al doilea cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat. Partida de la Sibiu a fost echilibrată doar în primele 10 minute, după care sighișorenii s-au desprins și au obținut a treisprezecea victorie în campionat, consolidându-și poziția de lideri. Următoarele două etape sunt decisive pentru ocuparea locului secund, ocupat acum de Szejke Odorhei, la un punct de distanță de CSM Oradea. Cele două echipe vor juca în compania liderei, orădenii la Sighișoara, iar harghitenii la Odorhei.

HC Sibiu – CSM Sighișoara 21-30 (11-16)

Sibiu: Șofronici, Novacovschi, Giurcoiu – Pasere 7, Blaga 7, Bogdan 2, Fl. Ramba 1, Briotă 1, H. Căpățînă 1, Muntean 1, Micloș 1, Radu, Dobre, Boica. Antrenori: Matei Damian, Dorin Purcărea.

Sighișoara: Costin, Seieșan – Cristea 5, Turturică 4, Pop 4, Irimia 3, Santeiu 3, Barb 3, Nuțu 2, Babă 2, Sîncelean 2, A. Căpățînă 1, Nica 1, Solcanu, Răduț. Antrenor: Sorin Mureșan.

Foto: Facebook CSM Oradea Handbal Masculin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *