Zalăul merge în Final Four-ul Cupei României / Gheorghe Tadici, în conflict cu microfonistul TVR

Cel mai echilibrat duel al sferturilor de finală ale Cupei României a fost programat la Zalău, acolo unde echipa lui Gheorghe Tadici a primit vizita Gloriei Bistrița. Conform previziunilor, prima repriză a fost echilibrată, oaspetele conducând în primul sfert de oră, după care echipa gazdă a preluat conducerea, având și 3 goluri avans, 10-7 în minutul 19. Bistrița a egalat la 13 în minutul 26, iar Gheorghe Tadici a cerut time-out, în timpul căruia s-a supărat pe angajatul TVR care mânuia microfonul ambiental  -”ia-l de aici că ți-l arunc de nu-l mai vezi”. Ca urmare, omul cu microfonul nu s-a mai apropiat de echipa gazdă la time-out-uri ! Zalăul a intrat cu două goluri avans la pauză, după ce Kelemen a apărat un 7 metri executat de Pristăvița.

Oaspetele au reușit să egaleze la 21 în minutul 41 și ar fi putut chiar lua conducerea dacă nu ratau o aruncare de la 7 metri, iar Zalăul a refăcut diferența de două goluri cu un sfert de oră înainte de final. Bistrița n-a mai reușit să egaleze, gazdele s-au desprins la 28-25 în minutul 58, după un 7 metri transformat de Szollosi. Oaspetele au revenit la un gol cu 65 de secunde înainte de final, Szollosi a aruncat pe lângă poartă în minutul 59:30, apoi Horațiu Pașca a cerut time-out. Pristăvița a pătruns la semicerc cu 7 secunde înainte de final, dar a fost blocată de Raluca Kelemen, iar Zalăul s-a calificat în Final Four.

HC Zalău – Gloria Bistrița-Năsăud 28-27 (16-14)

Zalău: Kelemen, Sabău – Szollosi 8, Nica 7, Abed-Kader 5, Panici 4, Severin 2, Irimia 2, Popescu. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Bistrița: Măzăreanu – Pristăvița 6, Dincă 4, Szabo 4, Ardean Elisei 4, Todor 3, Bloj 3, Paraschiv 2, Rațiu 1, Zăgrean. Antrenor: Horațiu Pașca.

Un comentariu la „Zalăul merge în Final Four-ul Cupei României / Gheorghe Tadici, în conflict cu microfonistul TVR

  • 01/04/2019 la 16:26
    Permalink

    Nu se dezminte dl. Tadici, intotdeauna a intretinut atmosfera conflictuala, dumnealui nu suporta arbitrii, observatorii, antrenorii si echipele adverse, carele de reportaj si microfoanele, isi face sportivele cu ou si otet. O pata neagra in handbalul romanesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.