Un nou strigăt de disperare din campionatul junioarelor

Am scris despre nemulțumirea tuturor celor implicați în campionatul junioarelor III vizavi de programarea mai multor etape în mijlocul săptămânii, în condițiile în care majoritatea sportivelor susțin în această vară examenul de capacitate. Iată, însă, că reprezentanții clubului ACS Pegasus Tîrgu Mureș, a cărui echipă de junioare III participă în Grupa Speranță 4, au postat un mesaj disperat după partida disputată miercuri, la Băile Herculane (355 de km.), și pierdută cu 26-28. Redăm integral mesajul, așa cum a fost postat pe pagina de Facebook a clubului:

...este inuman sa calatoresti 6 ore si jumatate, sa te expui pericolelor care sunt la tot pasul datorita unei infrastructuri inexistente…, sa pierzi zile de scoala, sa risti accidentari in sali care mai de care…, sa cheltui o „caruta de bani” pe cazari, mese si transport sa poti onora un Campionat National la care te-ai inhamat si 2…(nu stiu cum sa cataloghez astfel de fiinte) sa decida un rezultat al unei competitii sportive desfasurata intre doua echipe de juniori 3, atentie, e vb de 14-15 ani!!!🤔 sa te trateze cu indiferenta, sa te ignore si sa-si faca numarul mai departe, pentru ca ma- ndoiesc sau, cel putin eu sper,ca aceste delegari nu se fac pe spranceana🤔 si ca acesti FACTORI DE DECIZIE intr o competitie sportiva( desi ei nu ar trebui sa iasa in evidenta decat sa supravegheze buna si CORECTA desfasurare a actului sportiv…)nu au comis fapta de azi in necunostinta de cauza!🤔 sau din „lipsa de cunostite de regulament!”🤔🤔🤔
Nu am iesit niciodata public referitor la deciziile arbitrilor in partidele in care am fost implicat dar de aceasta data, ma scuzati va rog, 😉n am mai rezistat, cand propriile jucatoare care, sa nu uitam, sunt junioare 3, de abia scot capul in acest sport👶👶👶 si vin si plang deoarece nu inteleg ce „fluiera domnisoarele arbitre?!?”, am incheiat citatul, ce sa le transmit parintilor care sustin cu bani, multi bani, participarea acestor copii intr-o competitie nationala ?????
Aceasta competitie care nu ar mai exista daca nu s-ar gasit oameni ca noi sa constituie asociatii sportive, oameni ca parintii sa faca eforturi sa sustina financiar cand nimeni nu-ti da 1 leu pentru ca nu exista o legislatie in acest sens care sa motiveze sustinerea sportului,copii care sa-si sacrifice copilaria si de multe ori sanatatea,prin sali de sport antrenamente, cantonamente, deplasari, oameni de bine care ajuta fara a avea pretentii….😉 se retrag din competitii nationale Lps-uri, Css-uri, Csm-uri si „privatii” trag ca nebunii sa faca pe dracu-n patru, scuzati expresia,sa participe in continuare in campionate chiar daca, dupa ce au cheltuit bani pe deplasari si le-au fost luate punctele ca urmare a retragerii unuia sau altuia(banii cheltuiti cine i mai returneaza, timpul pierdut cine l mai intoarce…) si mai ” au norocul” sa le decida soarta unii sau altii care n-ar trebui sa faca asta!!!!!
Ar fi multe intrebari, foarte multe…una singura vreau sa o lansez acum si anume:
OARE CUM AR FI ?🤔#DEZGUST

2 comentarii la „Un nou strigăt de disperare din campionatul junioarelor

 • 05/04/2019 la 08:09
  Permalink

  Melodramatic! De slaba calitate melodramatismul! Subiectiv cat cuprinde! Ca tot ce vine dinspre Tg Mures! Ati facut memoriu dupa meci? Sau doar vb ca sa nu tacem,jigniri impotriva arbitrelor si gata?

  Răspunde
 • 24/04/2019 la 17:49
  Permalink

  Hai sa o spunem pe-a dreapta. Arbitrii in competitiile FRH sunt stat in stat. Fac si desfac cand si ce vor. Si pe teren si in birourile federatiei. Handbalul nu este al arbitrilor. Asta sa nu o uitati niciodata. Handbal fara arbitrii e perfect posibil, dar fara sportivi, incercati si vedeti.

  Sunt multe lucruri putrede in organizarea competitiilor noastre la toate nivelurile si la un moment dat va veni si decontul. La baieti a venit de ceva vreme. Vom vedea cat vom mai trai din talentul pur si pasiunea unor copii si din bruma de antrenori buni care inca mai exista in tara.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *