CSM București câștigă ultimul meci al etapei din Liga Florilor

Sala Rapid din capitală a găzduit marți ultima partidă a etapei a 21-a din Liga Florilor, între două echipe aflate în fața unor jocuri foarte importante în weekend. Pe de o parte, CSM București, care va disputa sâmbătă returul cu Metz din sferturile Champions League, iar de cealaltă, U Cluj, care va juca, tot sâmbătă, pe teren propriu, un joc ce i-ar putea aduce salvarea de la retrogradarea directă, cu CSM Galați. Ca de obicei în disputele cu adversare mai slab cotate în campionat, echipa bucureșteană a avut o primă repriză mai puțin reușită, fiind condusă în mai multe rânduri de gruparea ardeleană, campioana încheind primele 30 de minute cu avantaj minim. CSM-ul s-a desprins, însă, în primele 10 minute ale reprizei secunde și a obținut o victorie lejeră.

CSM București – U Cluj 32-27 (14-13)

CSMB: Ungureanu, Ion – Mehmedovic 7, Lazovic 5, Omoregie 4, Hagman 4, Radicevic 4, Constantinescu 4, Lekic 1, Jacobsen 1, Bazaliu 1, Manea 1, Udriștoiu, Curea. Antrenor: Dragan Djukic.

Cluj: Țăgean, Prodan – Stoklosa 6, Lazăr 6, Petruș 4, Ani-Senocico 3, Pica 3, Dindiligan 2, Vasiliu 1, Vălean 1, Boian 1, Moroianu. Antrenor: Alin Bondar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *