Naționala masculină, în fața unui meci decisiv din preliminariile EURO 2020 / Ce spune selecționerul Manuel Montoya

Joi, la Târgoviște, naționala de handbal masculin susține al treilea joc din preliminariile EURO 2020. După înfrângerea din Portugalia și cea de la Cluj cu Franța, selecționata pregătită de Manuel Montoya nu are altă variantă decât victoria pentru a rămâne în cărțile calificării. Lituania a suferit, de asemenea, două înfrângeri, și a rămas fără selecționerul Artūras Juškėnas, care a demisionat după înfrângerea de pe teren propriu cu Portugalia, fiind înlocuit de Mindaugas Andriuška. Din păcate, față de lotul anunțat inițial, Manuel Montoya nu va putea conta pe Marius Sadoveac și Chike Onyejekwe, accidentați, în locul lor fiind chemați Bogdan Mănescu și Vencel Csog.

Chiar dacă am avut ceva probleme cu accidentările, sunt din nou mulțumit de grupul nostru de jucători, care dau totul la antrenamente. Desigur că există o presiune, însă așa e în sport, suntem conștienți că victoria e obligatorie pentru a mai spera la calificare, acesta fiind obiectivul nostru. Chiar dacă Lituania și-a schimbat antrenorul, noul selecționer a făcut parte din staff-ul echipei, cunoaștem jucătorii, deci nu știu cu ce surprize ar putea veni. Manuel Montoya (selecționer România)

Partida România – Lituania se va disputa joi, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Târgoviște, și va fi arbitrată de cuplul austriac format din Radojko Brkic și Andrei Jusufhodzic, supervizați de turcul Ayberk Dilmen. Celălalt meci din grupa 6, Portugalia – Franța, va avea loc tot joi, de la ora 22, la Guimaraes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *