Primul sfert de oră și atât: CSM București este eliminată de Metz din Champions League

Campioana României n-a reușit surpriza în returul cu Metz și a pierdut pentru a doua oară în fața campioanei Franței. CSM București a început foarte bine jocul și, după evoluția din primul sfert de oră, a lăsat impresia că ar putea produce marea supriză. Ce a urmat a fost, însă, dezamăgitor, de la 7-5 pentru CSM în minutul 14, campioana României a mai înscris doar două goluri până la finalul primei reprize ! Iar cu o asemenea ”eficacitate” (39% eficiență a atacurilor în prima repriză) nu poți să te gândești la Final Four. Metz a încheiat primele 30 de minute cu avantaj de două goluri, după ce marea dezamăgire a primei părți a jocului a fost Radicevic, altădată golgetera echipei, care a avut o primă repriză foarte slabă. În partea a doua a partidei, echipa gazdă n-a făcut decât să-și conserve avantajul, CSM-ul nereușind să egaleze nici măcar o dată. Metz s-a calificat astfel la Final Four-ul Champions League, care va avea loc la Budapesta (11-12 mai), alături de Gyor, Rostov pe Don și Vipers Kristiansand.

Metz Handball – CSM București 23-22 (11-9)

Metz: Kapitanovic – Nocandy 6, Flippes 5, Kanor 2, Houette 2, Niombla 2, Zaadi 2, Maubon 1, Levsha 1, Edwige 1, Smits 1, Zych, N’Gouan. Antrenor: Emmanuel Mayonnade.

CSM: Ungureanu, Grubisic – Lekic 5, Mehmedovic 4, Lazovic 4, Omoregie 3, Radicevic 3, Constantinescu 3, Manea, Hagman, Bazaliu, Curea, Udriștoiu. Antrenor: Dragan Djukic.

Foto: Facebook CSM București Handbal (Sabin Malisevschi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *