Exclusiv / Manuel Montoya despre „dubla” cu Lituania

România a obținut o victorie și o înfrângere în „dubla” cu Lituania, iar rezultatele directe înregistrate ne situează pe locul în 3 în grupă. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, despre cele două partide, selecționerul Manuel Montoya.

În ceea ce privește meciurile cu Lituania, sunt mulțumit de cel disputat la Târgoviște, în care ne-am dominat adversarul și am fost mai buni în toate privințele după primele 10 minute. E adevărat că am avut unele probleme în a ne regla jocul defensiv în debutul partidei, dar mi-au plăcut atitudinea și felul în care au jucat sportivii noștri. Meciul din Lituania a fost diferit, existând presiunea obținerii unui rezultat care să ne asigure clasarea pe locul 3 și cred că absențele lui Șimicu și Negru au cântărit destul de mult. În aceste condiții, am avut o evoluție bună în apărare, am primit doar 24 de goluri, în schimb am avut probleme pe faza de atac. Lucrurile pozitive ale acestui meci au fost capacitatea de luptă a jucătorilor noștri, dar și felul în care au gestionat un moment dificil, când adversarii aveau 4 goluri avans. Ne-am atins obiectivul de a ajunge pe locul al treilea în grupă, iar de acum trebuie să așteptăm meciurile din iunie pentru a vedea în ce măsură mai putem spera la calificare. Manuel Montoya 

3 comentarii la „Exclusiv / Manuel Montoya despre „dubla” cu Lituania

 • 15/04/2019 la 14:50
  Permalink

  Absenta lui Negru? Nici nu i s-a cunoscut prezenta la Targoviste, de ce ar fi contat lipsa?

  Răspunde
  • 15/04/2019 la 16:33
   Permalink

   Nu a fost vina lui la Târgoviște că s-au jucat destul de puțin extremele, iar când a avut ocazia și-a făcut treaba, vă spune cineva care a stat la câțiva centimetri de teren la meciul respectiv.

   Răspunde
 • 15/04/2019 la 18:07
  Permalink

  Si lui Csog ce-i putem reprosa? Problemele in Lituania n-au venit de pe extrema stanga,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *