S-au pus în vânzare biletele pentru Final Four-ul Cupei României la handbal feminin / Au fost stabiliți și arbitrii celor patru partide

Bistrița va găzdui, la finalul acestei săptămâni, turneul final al Cupei României la handbal feminin. Semifinalele vor avea loc sâmbătă, după următorul program: de la ora 15, Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea (arbitri Cristina Năstase și Simona Stancu), iar de la ora 17.30, CSM București – HC Zalău (arbitri Mihai Pîrvu și Mihai Potîrniche). Finala mică va avea loc duminică, de la ora 15, și va fi arbitrată de Radu Iliescu și Doru Manea, în timp ce finala mare, care va începe la 17.30, va fi condusă de același cuplu ca și finala masculină, Bogdan Stark – Romeo Ștefan.

Au fost puse în vânzare bilete și abonamente pentru eveniment. Un abonament pentru toate cele 4 partide costă 30 de lei, în timp ce un bilet valabil pentru o zi (2 meciuri) are prețul de 20 de lei. Biletele și abonamentele pot fi cumpărate online de AICI sau de la casa de bilete a sălii din Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *