CSU Craiova a încheiat sezonul regulat cu un egal la Târgu Jiu

Ultimul meci al seriei C din Divizia A masculină a avut loc sâmbătă, la Târgu Jiu, între două echipe ”universitare”, CSU ”Constantin Brâncuși” și CSU Craiova. Oaspeții s-au prezentat din postura de echipă deja calificată la turneul semifinal, dar au fost la un pas de înfrângere, înscriind două goluri consecutive în ultimul minut al partidei, prin Ianăși și Rușeanu. Craiovenii vor juca în turneul semifinal de la Brașov cu CSM Alexandria, CSM Sighișoara și CSU Galați.

Pentru noi a fost un sezon bun spre foarte bun, în afară de faptul că n-am reușit să învingem pe CSM Reșița și am mai avut două semi-eșecuri, egalurile cu echipa din Târgu Jiu. E important că avem tot lotul valid pentru turneul semifinal, unde vom merge să jucăm, să facem meciuri bune și să câștigăm ce se poate. Vreau să-i felicit pe băieții noștri pentru atitudinea pe care au avut-o pe parcursul întregului campionat. Au fost uniți, în condițiile în care avem la dispoziție puține schimbări și 7-8 jucători au dus greul, iar asta ne afectează cumva și jocul. Cătălin Popescu (antrenor CSU Craiova)

CSU ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu – CSU Craiova 29-29 (16-16) Arbitri: A. Ciati / D. Lupu

Tg. Jiu: Motoi – Dumitrescu 9, Ivaschescu 7, Ghișe 6, Marin 4, Lăcătușu 1, Cîtu 1, Dodu 1, Vătavu, Mărgineanu, Drugă. Antrenor: Adrian Gorun.

Craiova: Gheorghiță, Lupitu – Ianăși 7, Luntraru 6, Gușatu 6, Iovănescu 5, Rușeanu 4, Păun 1, Mănescu, Iacov. Antrenor: Cătălin Popescu.

Foto: sportuldoljean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *