Constantin Ștefan: ”Vom rămâne cu picioarele pe pământ, am câștigat și anul trecut primul meci în deplasare și apoi am pierdut pe teren propriu”

Dinamo București a câștigat la pas primul meci al finalei Ligii Zimbrilor, disputat la Constanța, și are prima șansă la câștigarea unui nou titlu de campioană. iată un interviu realizat cu antrenorul principal al echipei bucureștene, Constantin Ștefan.

Rep.: Cum a fost meciul de la Constanța ?

Constantin Ștefan: E o victorie foarte importantă pentru noi, am jucat ce ne-am propus, cu o apărare foarte agresivă, doi portari într-o formă foarte bună și un atac cât mai exact. Ne-a ieșit jocul, dar sunt convins că ecuația titlului nu este încă încheiată, deoarece miercurea viitoare Constanța va veni cu siguranță să câștige pe terenul nostru.

Rep.: Vă așteptați la o victorie atât de categorică ?

C.Ș.: Meciul ne-a dus acolo, nu ne-a interesat scorul, ci consistența jocului. Că era un gol diferență sau șapte, pentru noi era totuna, cea mai importantă e victoria.

Rep.: A existat un plus de motivația la echipa dumneavoastră după după acel duel al declarațiilor dintre cele două cluburi ?

C.Ș.: Eu încerc să țin echipa departe de declarațiile conducătorilor, așa că acest lucru nu ne-a afectat cu nimic.

Rep.: Considerați că aveți prima șansă la câștigarea campionatului, în condițiile în care veți juca pe teren propriu cu titlul pe masă ?

C.Ș.: Nu vreau să vorbesc despre acest lucru, pentru că anul trecut am avut același episod, am câștigat primul meci în deplasare cu Steaua, ne-am bucurat foarte mult, am zis că rezolvăm meciul pe teren propriu și din păcate am pierdut acel joc și am avut apoi o săptămână foarte grea. Cu plusul de valoare pe care l-a avut echipa noastră și cu coeziunea de grup care a existat întotdeauna la noi am câștigat atunci meciul al treilea. Vom rămâne cu picioarele pe pământ, vom fi foarte atenți, ne vom pregăti foarte bine și ne dorim să câștigăm titlul pe teren propriu cu suporterii noștri în sală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.