A fost anunțat lotul României pentru Trofeul Carpați, surpriza a venit de la Activ Plopeni

Federația Română de Handbal a anunțat lotul de 21 de jucătoare care se va reuni pe 24 mai la Brăila, sub comanda antrenorilor Tomas Ryde (principal) și Costică Buceschi (secund), pentru a participa la Trofeul Carpați, competiție ce va avea loc în municipiul de pe malul Dunării. Din lot fac parte patru jucătoare de la noua campioană SCM Râmnicu Vâlcea, trei de la Gloria Bistrița-Năsăud, câte două de la CSM București, Siofok și Minaur Baia Mare și câte una de la Gyor, Debrecen, Buducnost, Corona Brașov, Dunărea Brăila, Gloria Buzău, CSM Slatina și divizionara secundă Activ Plopeni. Marea surpriză a acestei convocări este Ionela Leuștean (foto), de la Activ Plopeni, inter / extremă dreapta, în vârstă de 20 de ani.

Iată lotul complet: Yuliya Dumanska, Denisa Dedu, Ana Maria Măzăreanu, Alina Vătu, Cristina Florica, Nicoleta Dincă, Crina Pintea, Raluca Băcăoanu, Lorena Ostase, Ionela Leuștean, Aneta Udriștoiu, Sonia Seraficeanu, Gabriela Perianu, Andreea Adespii Molnar, Claudia Constantinescu, Mădălina Zamfirescu, Laura Pristăvița, Cristina Laslo, Daria Bucur, Anca Polocoșer, Alina Ilie. În afara celor doi antrenori sus-menționați, din staff mai fac parte Jaume Fort Mauri (antrenor portari), Ștefan Ciuntu (preparator fizic), Florin Ciocoiu (medic), Cătălin Rațiu (kinetoterapeut), Claudiu Mărășteanu (maseur) și Radu Cheregi (video analist).

Un comentariu la „A fost anunțat lotul României pentru Trofeul Carpați, surpriza a venit de la Activ Plopeni

  • 16/05/2019 la 16:53
    Permalink

    Si alta surpriza ,cum Buceschi refuza csm. Se pare ca dupa patru ani antrenor,fani si primar sunt de acord in privinta unei jucatoare. Problema e ca desi se fac eforturi de toate felurile,nu cred ca Omorengie (de la csm) se va transfera.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *