Dinamo zdrobește Constanța și câștigă al patrulea titlu consecutiv

Meci fără istoric miercuri după-amiază, în sala ”Dinamo”, în cea de-a doua manșă a finalei Ligii Zimbrilor. După victoria clară de la Constanța, campioana a obținut un succes zdrobitor în fața propriilor suporteri la capătul unui joc pe care l-a controlat în totalitate. Ca și la Constanța, bucureștenii au fost superiori la toate capitolele în fața unei echipe care a făcut figurație și a oferit un veritabil recital de greșeli tehnice.

Dinamo s-a desprins la 4 goluri în minutul 11 (8-4), chiar dacă era în inferioritate numerică, după două goluri spectaculoase ale lui Descat, iar Zvonko Sundovski a solicitat primul time-out. Bannour a mărit diferența la 6 goluri (13-7) în minutul 20, după care ”câinii” au zburdat pe finalul primei reprize în fața unei echipe descumpănite, intrând cu 11 goluri avans la pauză. Repriza secundă a fost un chin pentru oaspeți, în timp ce Dinamo, împinsă de la spate de freneticii săi suporteri, a câștigat la o diferență umilitoare pentru o finală de campionat.

Dinamo București – HC Dobrogea Sud Constanța 33-19 (21-10) Arbitri: Robert Harabagiu / Silviu Stănescu

Dinamo: Heidarirad, Missaoui – Bannour 10, Alouini 6, Descat 6, Gavriloaia 3, Komogorov 3, Szasz 2, Kuduz 1, Dima 1, Acatrinei 1, Mousavi, Savenco, Negru, Zulfic, Șandru. Antrenor: Constantin Ștefan.

Constanța: Mitrevski, Iancu – Crnoglavac 4, Malinovic 3, Ignat 2, Kevic 2, Andrei 2, Csog 2, Chikovani 1, Cutura 1, Nistor 1, Nikolic 1, Mocanu, Markoski, Buricea, Mladenovic. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *