Adrian Petrea este noul antrenor de la CSM Bacău / Gruparea băcăuană a transferat jucători de la Constanța, Făgăraș și Suceava

CSM Bacău va aborda sezonul 2018-2019 cu un nou antrenor principal. După ce a preluat echipa și a salvat-o de la retrogradare, Gabriel Armanu revine la junori și îi lasă locul lui Adrian Petrea, care se întoarce în orașul de baștină, după ce, în sezonul precedent, a antrenat la Dunărea Călărași și CSM Făgăraș, pe aceasta din urmă reușind să o mențină în prima ligă. La capitolul transferuri, gruparea băcăuană a reușit o lovitură de imagine, aducându-l pe interul dreapta sârb Nikola Crnoglavac (27 de ani), care a evoluat în ultimele două sezoane la HC Dobrogea Sud Constanța. De asemenea, CSM Bacău a semnat cu pivotul Ștefan Huta (24 de ani), venit de la CSM Făgăraș, și cu interul stânga Adrian Tîrzioru (26 de ani), care a evoluat în sezonul trecut la CSU Suceava.

La capitolul plecări, echipa băcăuană a reziliat pe cale amiabilă contractul cu pivotul rus Pavel Maksimov, iar în perioada următoare va fi clarificată situația celor doi jucători împrumutați de la HC Dobrogea Sud Constanța, Alexandru Bologa și Bogdan Tudorancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *