VIDEO / Halucinant ! Vicepreședinta FRH a întrerupt un meci oficial de junioare pentru a da indicații arbitrilor !

Scene incredibile petrecute vineri, la un meci din cadrul turneului final al handbalistelor junioare IV, între Corona Brașov și CSM Ploiești. Vicepreședinta Federației Române de Handbal, Steluța Luca, a oprit meciul și i-a chemat pe arbitri pentru a-i admonesta, după cum ea însăși a recunoscut într-o postare de Facebook. Steluța Luca l-a certat și pe un părinte care-și exprimase dezaprobarea față de intervenția oficialei FRH și a admis că a oprit jocul, DEȘI NU AVEA NICIO CALITATE OFICIALĂ la meci.

”Am oprit jocul pentru a atrage atenția arbitrilor de schimbările greșite și ne sancționate (nota redacției – aceasta nu e treaba arbitrilor), de fault în atac ne fluierat, de unii părinți care șicanează sportivelor stând în spatele porților, de antrenori care au făcut handbal de performanță și au un comportament necivilizat față de oficiali…”, a scris vicepreședinta FRH, însă câteva ore după aceea a șters comentariul, dar era prea târziu. ”Porumbelul” îi zburase din mână. Dincolo de gestul halucinant al Steluței Luca, în filmarea pe care am preluat-o de pe Facebook se poate și vedea și comportarea total inadecvată (asta ca să fim eleganți) a celor două antrenoare, dar și presiunea incredibilă a părinților asupra unor copile de 12-13 ani. Lăsați copiii să se bucure de handbal, oameni buni !

2 comentarii la „VIDEO / Halucinant ! Vicepreședinta FRH a întrerupt un meci oficial de junioare pentru a da indicații arbitrilor !

 • 14/06/2019 la 21:12
  Permalink

  Rușine celor care nu lasă copiii sa se bucure de sport si sa creadă ca dreptatea există !!!!!desfundativa urechile doamna oficial !!!!?

  Răspunde
 • 14/06/2019 la 23:36
  Permalink

  Ar fi de preferat sa comenteze cei care au fost in sala.
  Este foarte importanta prestatia arbitrilor.
  Am mare speranta ca dna Luca va schimba ceva in calitatea arbitrilor din meciurile de copii.
  Oricine a fluierat un meci de copii stie ca este mult mai dificil decat un meci de seniori in liga nationala.
  Este pacat ca cei din jurul copiilor (parinti, antrenori, directori si de club) confunda “a castiga” cu scorul de pe tabela.
  Cel mai mult, un sportiv, castiga dintr-o infrangere.
  Cred ca baronul de Coubertain s-ar rasuci in daca ar citi asta.
  Esenta spotului este alta, prieteni!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *