Antrenoarea de la Liceul Teoretic ”Traian Vuia” Reșița acuză: ”Am anunțat observatorul că i s- a făcut rău unei fetițe, iar el mi-a răspuns ironic să sun la 112”

Antrenoarea echipei de junioare IV a Liceului Teoretic ”Traian Vuia” din Reșița, Lucia Moruț, ne-a transmis un mesaj prin care a sesizat mai multe nereguli petrecute la turneul final care se desfășoară în aceste zile la Râmnicu Vâlcea.

Aș dori să fac o sesizare în legătură cu meciul dintre echipele Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița și CSS Bacău, de la turneul final junioare 4. Observatorul Ghiocel (Gheorghe Bejinariu – n.r.) și brigada de arbitri au avut grijă să îmi facă meciul un calvar, eliminându-mi jucătoare pe bandă, 7 metri la comandă, o fetiță a leșinat după meci… La această competiție, câteva echipe s-au prezentat fără viză anuală, viză medicală și fără certificate legalizate, una dintre acestea fiind CSS Bacău. Și-au bătut joc de niste fetițe nevinovate. Am anunțat observatorul ca i s-a făcut rău unei fetițe, iar el ironic a spus să sun la 112. În timpul jocului spunea că ei fac ceea ce vor, la orice sesizare de-a mea, alegându-mă cu cartonaș roșu și albastru. Cum este posibil să se întâmple asemenea lucruri la acest nivel, rupându- le aripile unor fetițe care ar trebui să se bucure de handbal la vârsta lor ? Prof. Lucia Moruț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.