Mihai Popescu, doctor în handbal cu acte în regulă / „Am avut emoții mai intense decât la finala Cupei EHF”

Cel mai bun handbalist român al ultimului deceniu, omul care a venit mereu la echipa națională necondiționat, este de marți doctor în handbal. Mihai Popescu și-a susținut lucrarea de doctorat la Universitatea din Pitești, cu tema „Contribuții privind îmbunătățirea capacității motrice specifice la jucătorii specializați pe postul de portar în handbalul de performanță”.

Am avut 3 zile cu emoții foarte mari în privința doctoratului! Este ceva diferit, ce nu faci zi de zi, iar aceste emoții nu cred că le-am avut atât de intense nici când am jucat finala Cupei EHF. Sunt bucuros că am putut să fac acest pas important în cariera mea! Mi-aș dori ca după cariera de jucător să am una de antrenor specializat pe postul de portar. Am început de aproape 2 ani să lucrez în Franța cu portarii centrului de formare din Saint Raphael și îmi place, mă bucur că le pot împărtăși din experiența mea și sper ca pe viitor să pot realiza acest lucru și să ajut tinerii portari să ajungă cât mai departe. Tocmai de aceea am și ales ca teza mea de doctorat să fie dedicată acestui post. Aș vrea să le mulțumesc, pe această cale, membrilor comisiei și Universității de Educație Fizică și Sport din Pitești pentru toată susținerea și încrederea acordată: prof. univ. dr. Gheorghe Simion (Universitatea din Pitești), prof. univ. dr. Ion Mihăilă (Universitatea din Pitești), prof. univ. dr. Petru Ghervan (Universitatea din Suceava), prof. univ. dr. Constantin Ciorbă (Universitatea Ion Creangă Chișinău), prof. univ. dr. Constantin Rizescu (Universitatea Ovidiu Constanța). Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc familiei mele pentru toată susținerea, înțelegerea și încrederea acordată în toate proiectele mele ca sportiv și nu numai! Sunt fericit de ceea ce am realizat până acum! Mihai Popescu 

 

Un comentariu la „Mihai Popescu, doctor în handbal cu acte în regulă / „Am avut emoții mai intense decât la finala Cupei EHF”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *