Corona Brașov a înregimentat o fostă campioană mondială

Corona Braşov a anunțat că a semnat vineri un contract cu pivotul naţionalei Braziliei, Elaine Gomes (27 de ani), campioană mondială în 2013. În sezonul precedent, ea a jucat în campionatul francez, la Nantes.

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a spus: „Este foarte bine că am reuşit să perfectăm şi acest transfer. Era important să găsim un o jucătoare care să acopere împreună cu Georgiana Ciuciulete postul de pivot, iar acum cred că putem spune că avem această acoperire de care era nevoie. Elaine Gomes va aduce echipei puțin din stilul dinamic al handbalului brazilian. Din ce am urmărit-o, este o jucătoare care combină tehnica cu explozia mișcărilor la linia de 6m, având totodatâ și un puternic profil defensiv. Alături de celelalte jucătoare pe care le-am transferat în această vară, cred că stilul de joc al Coronei va fi mult mai dinamic şi în acest fel şi mai pe placul suporterilor care vin la sală şi să vadă spectacol în teren. Acum, cred că echipa are aceste ingrediente de a oferi acel handbal pe care de fapt ni-l dorim cu toţii”.

Elaine Gomes se află în această perioadă la echipa națională, în pregătire pentru ediția din acest an a Jocurilor Pan Americane, urmând ca la începutul lunii august să se alăture Coronei la pregătire.

Sursa: Facebook CSM Corona Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *