SCM Poli Timișoara a început pregătirile

Deținătoarea Cupei României la handbal masculin a început joi pregătirile, la sala Universității de Vest din Timișoara. Au fost prezenți 20 de jucători, însă doi dintre ei nu s-au antrenat din motive medicale: e vorba de Milos Orbovic și portarul Cristian Tcaciuc. Încă nu se știe când gruparea bănățeană va putea intra în sala „Constantin Jude”, unde se lucrează la refacerea parchetului. Iată câteva declarații din tabăra timișoreană, făcute la primul antrenament din această vară.
”Încă nu am avut discuția de start, mai sunt ceva probleme, dar avem promisiuni că se rezolvă. Ne dorim să facem o pregătire foarte bună și să jucăm meciurile de pregătire cât mai bine, pentru că ne așteaptă un campionat foarte greu. Începutul e deja contra campioanei! Sperăm să fim în formă maximă și, de ce nu, să aducem un nou trofeu la Timișoara!” (Cristian Fenici)
”Am venit la Timișoara pentru că e o echipă foarte bună, cu un trofeu obținut și cu ambiții și în anul următor pentru performanțe remarcabile. Și participarea în cupele europene e o motivație suplimentară; sper să ajungem în faza grupelor.” (Mohsen Babasafari)
”Mi-am dorit să revin în handbalul timișorean, de când eram copil îmi doream să ajung la un club cu tradiție așa cum e Poli. M-a convins unitatea grupului și dorința de performanță; mă bucură concurența, dar eu consider că ne vom ajuta reciproc pentru a aduce rezultatele așteptate.” (Robert Năstăsie)
”Simt că va fi o colaborare frumoasă. Am decis să mă alătur acestui grup, pentru că arată multă combativitate, cu mulți jucători cu experiență și un club de tradiție. M-am pregătit și în vacanță, iar acum o voi face la fel de bine, pentru a juta cât mai mult echipa.” (Ramon Șomlea)
”Am venit cu gândul de a face performanță și sunt mândru că am ajuns la un club de tradiție al handbalului românesc. Îmi doresc un parcurs cât mai lung în cupele europene, iar în competițiile interne sper la o medalie și măcar o participare în Final Four-ul Cupei. Presiunea rezultatelor va fi, dar de asta suntem jucători profesioniști, să jucăm și sub presiune.” (Bogdan Baican)

Sursa: Facebook SCM Politehnica Timișoara
FOTO: Alex Szabo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *