Încă un transfer realizat de HCM Slobozia

Nou-promovata HCM Slobozia a perfectat vineri cel de-al șaselea transfer al verii. Echipa pregătită de Gheorghe Covaciu și-a asigurat serviciile interului stânga Ana Maria Vacariu (21 de ani), care a evoluat în sezonul precedent la în eșalonul secund, la Dacia Mioveni. ”Este o jucătoare pe care am urmărit-o în mai multe meciuri, despre care credem că o să aducă un plus echipei noastre. Este tânără, își dorește să crească în joc și cred că va reprezenta un transfer reușit”, ne-a declarat președintele HCM Slobozia, Nicolae Goidea.

Anterior, gruparea ialomițeană le transferase pe Ștefania Bălăceanu (inter, Tenerife), Ana Ciolan (pivot, Corona Braşov), Alexandra Banciu (centru, SCM Gloria Buzău), Gabriela Moldoveanu (extremă dreapta, CSU Neptun Constanța) și Florența Ilie (extremă dreapta, CSU Știința București).

Altfel, HCM Slobozia a revenit luni din cantonamentul montan efectuat la Vatra Dornei și își desfășoară pregătirile pe plan local. Primele jocuri de verificare ale nou-promovatei în Liga Florilor vor avea loc pe 26 și 27 iulie la Brașov, cu Corona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *