Foto-Video / CSM Bacău și CSM Vaslui au încheiat la egalitate într-un meci de verificare

La o zi după ce a revenit din cantonamentul de o săptămână desfășurat la Comănești, CSM Bacău a disputat primul joc de verificare, pe teren propriu, cu nou-promovata CSM Vaslui. Faptul că ambele echipe se află în prima jumătate a pregătirilor s-a simțit din plin, antrenorii Adrian Petrea și Leonard Bibirig având de lucru la omogenizarea formațiilor pe care le pregătesc. Nu s-au înscris foarte multe goluri, asta atât din cauza numeroaselor ratări din situații clare, dar și pentru că cei patru portari (Saldatsenka și Freiwald, respectiv Erhan și Petrila) au avut prestații remarcabile. În aceste condiții, cele două echipe au condus pe rând, partida încheindu-se cu un egal echitabil și oarecum surprinzător, ținând cont de componența și obiectivele celor două grupări.

CSM Bacău – CSM Vaslui 24-24 (13-15)

Bacău: Saldatsenka, Freiwald – Tărîță 7, Păunică 6, Drăgan 4, Tîrzioru 2, Crnoglavac 2, Serhel 1, Păunescu 1, Iordachi 1, Bologa, Sadovyi, Huta, M. Cotinghiu, Gal, G. Cotinghiu, Juverdianu. Antrenor: Adrian Petrea.

Vaslui: Erhan, Petrila – Voinea 5, Karamyshev 5, Khadkevich 4, Carali 3, Cumpănici 3, Acatrinei 2, Polocoșer 1, Petrea 1, Dragon, Amihăesi, A. Farcaș, Cîrchea. Antrenor: Leonard Bibirig.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *